Casa Paranormal Barcelona

Aquesta història aquesta basada en uns fets reals. Misteriosa desaparició d’una família. El sacerdot, un amic pròxim de la família, es va posar en cerca dels millors detectius de la ciutat, però tots ells també misteriosament desapareixien tan aviat com van començar la seva recerca.

El seu equip – els únics detectius que es dediquen a investigar els fets paranormals i misteriosos, els que van acceptar de nou entrar a la casa i a aconseguir esbrinar la veritat del que aquesta succeint allí dins.

El nostre joc es presenta en forma d’habitacions. Tan aviat com escapes d’una habitació, et porta a una altra i així successivament, fins que el joc acabi. Sortir de l’habitació no és tan fàcil com pot semblar. Per a sortir d’elles, hauràs d’estudiar cada cantonada, buscar en els calaixos, taules i fins i tot rebuscar en els objectes, peces i tot el que pertanyi als antics habitants de la casa, fins no resoldre els seus secrets! I vagi amb compte, potser la casa àdhuc aquesta viva. Qui sap, quin mal s’amaga en ella?

Reservar

Tiempo de juego
60m
Jugadores
2-6
Dificultad
3/5
Ubicación
Carrer de los Castillejos 287
08025 Barcelona
Selecciona el día y hora de tu aventura.
Reserva tu Experiencia
LLAMAR AHORA